Гра Роботи на коліщатках обходять перешкоди

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Роботи на коліщатках обходять перешкоди

    Опис Гри:

    У грі Їдуть Роботи ти дізнаєшся, головним чином, що таке штучний інтелект. Деякі дослідники запевняють, що саме в цій штуковині криється вся таємниця майбутнього. Чи Так це насправді? Щоб довго не гадати, пропонуємо відправитися в гру вже зараз!

    найцікавіше, що багато людей переживають із-за виникнення штучного інтелекту як такого. А раптом роботи стануть розумніші за людей? А якщо вони стануть настільки розвиненими, що зможуть завоювати людство? Як вважаєш? Це можна перевірити!

    У цій грі ти будеш керувати роботами, які повинні приймати ті чи інші рішення. Якщо у них це вийде, що ж, доведеться визнати, що саме за роботами майбутнє всієї планети. А якщо ні... А якщо ні, то ні, все просто і зрозуміло. Повернемося до завдань, які будуть виконувати залізяки в цьому геймі. Тобі доведеться допомогти роботам розгадувати загадки на шляху до досягнення мети. Все це буде відбуватися на велосипедах, які роботи вибрали в якості апарату для пересування. Але проїхати хоча б один метр ти, на жаль, не зможеш, якщо попередньо не намалюєш трасу. А далі сідай за кермо і вирушай у дорогу, який доведе тебе до дверей на наступний левел. Так от, потихеньку та помаленьку, ти пройдеш усі гру і доведеш, що роботи можуть мислити як люди. Або ж спростуєш цю теорію.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам