Гра Небезпечна Пригода Робота

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Небезпечна Пригода Робота

    Опис Гри:

    У грі Dangerous Mave ти познайомишся з персонажем, який опинився на якійсь планеті. Пробувши тут деякий час, наш герой розуміє, що ця планета повністю занедбана, більш того, тут знаходиться комплекс військового призначення, який теж по всій видимості є занедбаним.

    Потім стає зрозумілим, чому все знаходиться в такому стані. Справа в тому, що військові залишили це місце, виставивши режим самознищення. Таким чином, до вибуху залишаються лічені хвилини, а то й секунди. У тебе дуже мало часу, щоб врятуватися. Але зробити це можна, і навіть потрібно, приклади лише малу частку зусиль.

    Переходячи з рівня на рівень, ти нарешті зможеш зрозуміти, що до чого, а також оціниш всю небезпеку ситуації, в якій опинився не з власної волі. Тут ти також зустрінешся з охоронцями роботизованого типу – ці відчайдушні залізяки залишилися тут, щоб загинути разом з військовою базою. А також вони стежать за тим, щоб сюди не потрапив хтось зайвий, яким в даній ситуації є ти. Охоронці будуть постійно перешкоджати тобі в спробах запобігання вибуху. Але ти ж знаєш, що треба робити? Дуже сподіваємося на це.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам