Гра Робот Зед: Збір Золота

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Робот Зед: Збір Золота

    Опис Гри:

    Гра Zed описує блукання однойменного робота. Так, його так і звуть – робот Зед. Тобі доведеться взяти цього одного в якості кращого товариша, тому що працювати вам доведеться разом. А в сварках ніякої перемоги тобі не досягти, тому постарайся подружитися з цим хлопцем, щоб ви разом змогли знайти вихід з такої заплутаної ситуації.

    Головне завдання гри полягає в тому, щоб вибратися з води сухим. В переносному сенсі, само собою зрозуміло. Проте підґрунтя гри полягає в тому, щоб пройти всі рівні, при цьому не попастися на вудку недоброзичливців, які раз у раз будуть заважати тобі в досягненні місії.

    А місія у тебе наступна. Потрібно зібрати якомога більше золота, а краще всього, звичайно, зібрати все золото. Шматочки дорогоцінного металу розкидані по всій грі, залишається тільки відшукати їх і забрати, поклавши в спеціально відведене для цього місце. Акцентуємо твою увагу на те, щоб в гонитві за багатством ти не поплатився життям. Сподіваємося, у тебе вистачить мізків врахувати всі умови. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам