Гра Роботів проти Зомбі

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Роботів проти Зомбі

    Опис Гри:

    У грі Robots vs Zombies на твої плечі лягає неймовірно відповідальна місія. Ти – охоронець, який головою відповідає за ввірену йому енергію, тобто ресурс, який цю саму енергію виробляє.

    Тим часом зомбі дізналися, що тут можна на шару отримати енергію, і зараз ці тварюки кинули всі свої сили, щоб відібрати у тебе джерело. Але ти ж не ликом шитий, а тому, напевно, покажеш зомбі, де раки зимують. Все-таки не даремно енергія така цінна в цій грі, тому що ти – робот, який, можна сказати, лише за рахунок цієї енергії і живе.

    З чого почати? Напевно, з самого малого. Коли гра починається, ти побачиш вежі. Ці конструкції розроблені спеціально з метою захисту території. Поряд з вежами ти помітиш робота – познайомся з ним якомога швидше, адже це – твій герой, який пройде разом з тобою весь зомбовский пекло. Головна фішка гри полягає в безперервному оновленні робота і веж. Якщо ти не скористаєшся розширеними можливостями, які пропонує тобі гра, можеш вважати місію провалену завчасно. Так що все зроби з розумом!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам