Гра База Роботів проти орди Зомбі

    Ігри » Ігри Роботи » Гра База Роботів проти орди Зомбі

    Опис Гри:

    У грі Роботів проти Зомбі буде цікаво, повір. Як мінімум, інтерес може викликати той факт, що зійшлися дві такі сили, як роботи і живі мерці. Чим закінчиться сутичка? Побачимо пізніше, тому що для початку тобі потрібно натиснути кнопку, після чого гра почнеться, а ти опинишся в середині подій, які вже розгорнулися з величезним масштабом.

    Отже, зомбі вирішили захопити територію роботів. Ну, не сидіти ж роботам на місці, спостерігаючи, як ворог намагається завоювати їх позиції. Тому роботи почали розробляти оборонну місію. Для цього тобі потрібно подумати над створенням стратегічно важливих об'єктів. Якщо знадобиться, ти завжди можеш створити роботи – благо, тут дуже багато роботизованих героїв, які завжди готові відправитися в найгарячіші точки. Наприклад, ти можеш відправити одного персонажа в тил, щоб той знищив зомбі, будучи на їх території. Звичайно, з такими темпами прийдеться пожертвувати одним із роботів, однак чого тільки не зробиш для загального блага.

    Іноді ти будеш помічати, що кількість твоїх солдатів недостатня для повного винищення зомбі. Все це передбачено грою. Отже, якщо трапився такий момент, потрібно просто скористатися бонусними атаками, наприклад, повітряними бомбардуваннями. Також в грі будь готовий до нападу зомбі, які уміють літати. На цей випадок у тебе також є, чим відповісти. Створи спеціального літаючого робота і відправ його в бій у небі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам