Гра Робот проти монстрів: Сектор А

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Робот проти монстрів: Сектор А

    Опис Гри:

    У грі Sector-A є сектор, де вчені постійно проводять різні експерименти. Не дивно, що в результаті таких ось випробувань дуже часто з'являється щось незрозуміле. Те ж саме сталося і на цей раз – вчені виробили на світло монстрів в досить великій кількості.

    Перемогти монстрів бажає спробувати один робот, який все життя прослужив у частині спеціального призначення. Тепер наш герой може управляти практично будь-якою зброєю. Так, якщо ти вооружишь робота пістолетом, він швидко знайде йому застосування. В особливо небезпечних випадках скористайся дробовиком. А ще у тебе їсть автомат. Більш того, цим вибір зброї не обмежується, тому що в арсеналі ще також можна відшукати снайперську гвинтівку і навіть гранати.

    загалом, у твоє розпорядження надходить дуже багато можливостей. Застосовуючи все це зброя, необхідно як можна швидше і ефективніше розправитися із монстрами, бо ті вже починають розповзатися по всьому місту, не жаліючи на своєму шляху нікого. Так і ти їх не шкодуй – вбивай кожного, навіть не думаючи ні про що.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам