Гра Бойове Яйце проти роботів

    Ігри » Ігри Роботи » Гра Бойове Яйце проти роботів

    Опис Гри:

    Яйце проти Роботів – саме така іграшка знаходиться на цій сторінці. Тут ти кілька здивуєшся, тому що ти керуєш не роботами, а яйцем. Ну і що, що цей продукт такий тендітний, що може розбитися в будь-яку секунду! Адже так може подумати тільки той чоловік, який не ознайомився з усіма яєчними можливостями.

    Ти повинен вижити в цій ситуації, чого б тобі це не стояло. Оскільки ти – яйце, то і пересуватися самостійно не можеш. Тому для цієї мети сконструйований спеціальний транспорт, керуючи яким ти зможеш дістатися до тієї точки, яка тобі потрібна. По дорозі стріляй у ворогів, поки вони не зробили це першими.

    А ще остерігайся роботів з неба. Адже в цій грі є не тільки звичайні роботи, але і літаючі. Ти можеш впоратися і з тими, і з іншими завдяки пристойному арсеналу зброї. Спочатку тобі доступно три види рушниці, але асортимент буде постійно зростати, адже у тебе є функція апгрейда – така незамінна в іграх подібного жанру.

    Так, залишається тільки дивуватися, які нещастя впали на голову звичайного яйця. Однак на подив немає часу, потрібно починати діяти прямо зараз! Доведи всім, на що здатне яйця!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам