Гра Руйнування Круглих Зомбі

    Ігри » Ігри Руйнування » Гра Руйнування Круглих Зомбі

    Опис Гри:

    У грі Roly Poly Cannon 3 є п'ятдесят зачаровують рівнів! Встигнеш ти пройти всі левел і закінчити кожен етап перемогою? Спробувати однозначно варто, після запуску гри все залежить від тебе і тільки від тебе. Так що покажи, на що ти здатен у війні проти зомбі.

    Цікаво, але в сьогоднішньому геймі зомбі мають досить цікаву форму – вони схожі на колобков. Але це не ті колобки, яких ми знаємо з казок. Це – злі і агресивні істоти, з якими краще не зв'язуватися зайвий раз для своєї ж безпеки.

    Зверни увагу, що серед зомбованих колобків є також і звичайні, добрі створення. Саме на їх тобі слід звертати увагу в першу чергу, тому що вони не повинні постраждати ні в якому разі. Як відрізнити поганий колобка від хорошого? Все дуже просто, потрібно всього лише подивитися на вираз обличчя створення, а далі ти сам все зрозумієш.

    Кількість патронів необмежена, так що ти зможеш відірватися на повну котушку. У разі вчинення неправильного кроку ти завжди можеш повернутися у вихідну позицію – для цього потрібно всього лише натиснути кнопку Ресет, тоді все стане на свої місця, і ти зможеш виправити помилку.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам