Гра Руйнування Повітря Бомбардувальником

    Ігри » Ігри Руйнування » Гра Руйнування Повітря Бомбардувальником

    Опис Гри:

    У грі Scarlet Horizon ти перетворюєшся в бомбардувальника, перед яким стоїть мега важливе завдання – підірвати всі будівлі, які знаходяться у цьому місті. Гра весела, цікава і складна в один і той же час. Працювати доведеться багато, не покладаючи рук. Але при цьому всі твої старання окупляться в сто разів, тому що в результаті гри ти отримаєш цей незабутній драйв!

    Зверни увагу, що кількість бомб дуже обмежено, тому що ще невідомо, чи дістанеться тобі сьогодні перемога легко. Більш того, ти будеш перебувати на визначеному левел до тих пір, поки не нанесеш місту необхідний відсоток руйнувань. Відсоток руйнувань ти завжди зможеш подивитися на екрані.

    Отже, завдання зрозуміле? Так давай же, вперед, знищуючи всіх і вся на твоєму шляху! Не втрачай часу даремно, так само як і не варто витрачати даремно патрони, адже їх не так і багато. Якщо ти не зможеш впоратися із завданням з першого разу, у тебе неодмінно пізніше налагодиться цю справу, і тоді все піде як по маслу. Головне – набрати правильний ритм з самого початку і дотримуватися його протягом всієї бомбардування. При правильному і серйозний підхід до справи у тебе неодмінно все вийде! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам