Гра в Стилі Сабвей Серф: Біг по Рейках Світи

    Ігри » Ігри Сабфей Серф » Гра в Стилі Сабвей Серф: Біг по Рейках Світи
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Гра Біг по Рейках Світи перенесе тебе в захоплюючий світ, розроблений на основі гейми Сабвей Серф. Сьогодні в твоє розпорядження надійде вагонетка, з допомогою якої ти зможеш транспортуватися по рейках. По дорозі ти будеш бачити багато золота та інших коштовностей – їх потрібно збирати для прокачування можливостей.

    Будь дуже обережний, тому що один неправильний рух зможе привести тебе до безвиході. Це не простий глухий кут, а дуже небезпечне місце. Наприклад, розігнавшись, ти можеш вилетіти прямо в прірву. Тому потрібно бути уважним і обережним. Але якщо навіть ти заїхав у глухий кут, покинути цю територію можна за допомогою стрибків. Вміло стрибаючи, ти знову опинишся на рейках і зможеш продовжити свій шлях.

    Ця гра неймовірно цікава! Пастки, страх і жах тебе вже чекають! Будь гранично обережним на Паровій Фабриці. Також потрібно бути уважним на території джунглів Юрського періоду. А ще ти будеш проїжджати по Могилі Фараона, де тебе чекає зустріч із самим Анубісом. А також – привиди, які мешкають на Землі Жахів та інші неймовірно цікаві пригоди чекають на тебе в підземеллі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам