Гра Салон краси для тварин

    Оцінка: 2359 очок, Голосів: 531

    Опис Гри:

    Як і всі ми, брати наші менші також як і їх господарі хочуть виглядати модними, стильними і красивими. І нехай навіть їх собачі, котячі канони краси сильно відрізняються від наших, це не заважає співробітникам нашого унікального і чудового салону краси для тварин балувати і приводити в порядок всіх своїх клієнтів.

    І для цього потрібно зовсім небагато. А найголовніше витримка. Адже не всі тварини бувають слухняними і люблять приймати водні процедури, а без цього ніяк не можна зробити вихованця ідеальним модником.

    У нашому віртуальному салоні краси для тварин працюють найкращі працівники і завжди щиро раді своїм хвостатим клієнтам. З великим задоволенням миють їх спеціальним шампунем, витирають і сушать феном їх кудлату скуйовджену шерсть. Розчісують її і підрізають де потрібно. Так само в обов'язковому порядку підстригають кігтики і роблять іншу масу не менш приємних для наших вихованців і корисних дій.

    Ви можете переконатися в цьому самі - тваринам у нашому віртуальному салоні краси для тварин дійсно дуже подобається. Вони з задоволенням приходять до нас і насолоджуються процесом їх реставрації.

    Якщо вас зацікавило, як же відбувається процес створення собачих модних образів, тоді вам необхідно прямо зараз почати грати в нашу гру і ви самі все побачите.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам