Гра Санта Клаус: Перестрибнути Сніговиків

    Ігри » Ігри Санта Клаус » Гра Санта Клаус: Перестрибнути Сніговиків

    Опис Гри:

    Гра Стрибки Санти розповість тобі історію про те, з якими складнощами стикаються всі Діди Морози, коли приходить час розносити подарунки дітям, тобто під Новий рік. Сьогоднішня історія взагалі ні в які ворота не пролазить, тому що проти Санти був влаштований змова. І хто ж стоїть за ним? Не повіриш – злі сніговики, які намагаються зробити все, що в їх силах, аби не дати дітям отримати їх законні подарунки.

    Отже, ти повинен перешкодити здійсненню цього зловісного плану. Але діяти треба акуратно. Адже після того, як ти зірвеш всі плани сніговиків, відповідальність за доставку подарунків лягає на твої плечі. Отже, що ж від тебе потрібно? Все легко і просто. Відразу ж після запуску гри ти побачиш багато сніговиків, які тобі потрібно перестрибнути. Робити все це ти будеш з подарунками в руках. Ти не повинен втратити жодного презенту – кожна дитина повинна отримати свій подарунок.

    По дорозі збирай бонуси – все, навіть найдрібніші предмети можуть рано чи пізно послужити тобі службу. В момент, коли Санта Клаус добирається до сніговика, ти повинен натиснути на нього за допомогою кліка мишки і, таким чином, старий зробить стрибок. Ось і все, що стосується управління ігри! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам