Гра Монстр Хай фотосесії

    Ігри » Ігри Школа монстрів » Гра Монстр Хай фотосесії
    Оцінка: 2202 очок, Голосів: 498

    Опис Гри:

    Зараз серед справжніх модниць стало модно влаштовувати собі фотосесії, а потім викладати свої фотографії в соціальні мережі, щоб всі подружки могли позаздрити. І така поведінка властива багатьом представницям слабкої статі, і не стали винятком красуні з популярного в усьому світі мультфільму "Монст Хай", які влаштували справжню віртуальну фотосесію з безліччю стильного одягу в нашій новій віртуальній грі "Фотосесії Монстр Хай".

    Гра "Фотосесії Монстр Хай" - це гра, де вам необхідно буде одягати ваших улюблених ляльок, а потім ви зможете зафіксувати ваш результат на фото знімку. Адже головним завданням даної гри є зробити багато гарних фотознімків нашої героїні.

    Для початку вам буде запропоновано вибрати саме місце для зйомки, де вам буде зручно робити ваші фотографії, а вже тільки потім, ви зможете вибрати для себе фотомодель, яку ви ще будете одягати. Для того, щоб у вас вийшли відмінні знімки, вам необхідно підібрати дуже красивий і унікальний наряд для вашої фотомоделі, і доповнити його дуже красивими аксесуарами. У даній грі навіть доступна можливість вибору різних хлопців, з якими ваша героїня буде робити спільні знімки.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам