Гра Монстр Хай Джіджі Грант

    Ігри » Ігри Школа монстрів » Гра Монстр Хай Джіджі Грант
    Оцінка: 1861 очок, Голосів: 426

    Опис Гри:

    У нашому світі так вже склалося, що зустрічають по одягу, а проводжають по розуму. І для героїв віртуальних ігор існує таке ж правило. Особливо важливо, як ви виглядаєте, коли влаштовуєтеся на роботу або ж збираєтеся на побачення. У нашій грі "Джіджі Грант Монстр Хай" вам необхідно допомогти одягнутися в найкращі вбрання нашій віртуальній красуні Джіджі Грант, яка зібралася піти сьогодні на романтичне побачення з коханим хлопцем. Вона дуже хвилюється і з-за цього не може вирішити в чому їй піти.

    Допоможіть нашій красуні вибрати правильне вбрання для побачення її мрії, адже вона вже цілий день самостійно намагається зупинити свій вибір на одному з запропонованих нарядів, але так і не може це зробити.

    Нашій ляльці дуже подобається одяг у східному стилі. Можливо у вас вийде зробити з нашої героїні справжню східну красуню, яка разом зі своїм шейхом поїде в теплі краї. У будь-якому випадку, вам необхідно буде підібрати самий шикарний наряд з тих, які ви побачите в гардеробі нашої красуні. Вибирайте панчохи, аксесуари і верхній одяг. Всі вони будуть в східному стилі, так що вам повинно бути дуже цікаво і захоплююче переглядати всі ці східні вбрання.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам