Гра шутер стрілялка: Битва в секторі

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра шутер стрілялка: Битва в секторі

    Опис Гри:

    У вас багато друзів? Уявіть, що ви опинилися на великій арені і вам доведеться провести між собою бій на виживання. Звичайно, в реальному житті подібні битви краще не влаштовувати, так можна і втратити друзів, так і за ґрати загриміти, але чому б не влаштувати таке змагання в онлайн-грі? Якраз підходяща - Комбат Сектор, яка представляє собою багато користувальницький шутер, куди ви можете запросити всіх своїх друзів. І ворогом теж – тут-то ви їм покажете, хто у вашій компанії самий сильний і спритний.

    Отже, перед вами буде арена і багато супротивників. Стріляйте по них з будь-якої зброї, що тільки знайдете в грі. Але перш ніж вплутуватися в реальний бій, потрібно пройти невелике тренувальне навчання, яке запропонує вам гра в самому початку. Не відмовляйтеся від тренування, повірте, чим більше знань і умінь на ній ви отримаєте, тим буде краще для вас.

    Ну що ж, як тільки тренування закінчиться, зможете відразу ж приступити у великій битві в шутері, але перш ніж взятися за гру, варто пройти невелику реєстрацію. Нічого складного, там попросять придумати собі ім'я гравця і пароль. Щоб більше ніхто не зміг скористатись вашим юзером. Готовий? Тоді дій.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам