Гра Зомбі в 3д: Удар мерців виберися живим

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра Зомбі в 3д: Удар мерців виберися живим
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Любителів зомбі чекає розкішний подарунок – нова гра про злих монстрів, Зомбі Страйк. Та й завдання у грі цікава – вижити. Тобто, вам вже не потрібно знищити всіх виродків, які оточують вас. Та й навряд чи у вас це вийде, їх дуже багато, а вам доведеться діяти на самоті. Ну, зате, нікого не треба захищати і ніхто не буде заважати. Слабка втіха, але яке є в даній ситуації.

    Дія розгортатиметься на фермі, оточеній зомбі. Не думайте. Що мова йде про дитячу, але дуже популярній грі Зомбі проти рослин. Тут все куди складніше. На жаль, не буде рослин, здатних вас захистити, але буде цілий арсенал різного зброї.

    Зомбі лізуть з усіх боків, встигни тільки захищатися. До речі, нововведення – в грі встановлений десятихвилинний лічильник. Таймер показує, скільки часу вам залишилося до кінця гри. Так, гра коротка, всього 10 хвилин, але дуже захоплююча, нудьгувати вам точно не доведеться. Та й на фермі, яка кишить зомбі, особливо не поскучаешь. Постарайтеся, головне, за відведені 10 хвилин не померти. Тоді можете вважати себе переможцем у цій нерівній сутичці.

    визначено Завдання – протриматися всього 10 хвилин до підмоги. А там вже і кішка не ходи, будь що буде.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам