Гра Стрілянина по динозаврам

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра Стрілянина по динозаврам

    Опис Гри:

    Існує кілька версій походження людини. Згідно з однією з них, раніше до нас планету населяли динозаври, які померли під час льодовикового періоду. Якщо ви вірите в такі події, значить, ця гра для вас.

    Легенда гри досить невибаглива – люди, бажаючи відтворити те, що відбувалося в далекому минулому, почали вирощувати динозаврів в секретній лабораторії. Але щось пішло не так, і монстрам вдалося вирватися на волю. І вони вирішили помститися людству за таке грубе втручання в процес еволюції. Ну що тут сказати – вгадайте, кого вони першими зустріли на своєму шляху? Ясна річ, вас. Вірніше, вашого персонажа новій захоплюючій грі Стрілок за Динозаврам. Стрільцем, як ви могли вже здогадатися, виступаєте ви, а значить, потрібно навчитися користуватися зброєю. Благо, динозаври великі і в них легко потрапити навіть тим, хто страждає проблемами із зором і не відрізняється особливою спритністю і влучністю.

    В принципі, легенда гри ясна. Постарайтеся не тікати від зелених монстрів, а боротися з ними, інакше ви не зможете пройти гру до кінця. Та й далеко не втечете – їх багато, а ви один. Звичайно, одному захищатися від монстрів невесело, але, з іншого боку. Ніхто не заважає і ні за чию життя вам переживати не доводиться. Крім своєї.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам