Гра шутер стрілялка: Токсичні Зомбі 3Д

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра шутер стрілялка: Токсичні Зомбі 3Д

    Опис Гри:

    Хто-небудь, коли-небудь замислювався про те, звідки беруться зомбі? Невже і правда хтось відкопує трупи, пакує їх різними зіллями, отримуючи армію керованих солдатів, готових виконувати накази? У цій версії щось не складається: по-перше, як оживити трупи? Таке під силу хіба що докторові Франкенштейном. По-друге, яким чином змусити зомбі підкорятися, якщо ми знаємо, що ці істоти практично неконтрольовані. Загалом, тест на логіку дана версія не пройшла.

    Гра Токсичні Зомбі 3D пропонує свій варіант розвитку подій, скажемо прямо, досить стандартний і посередній. Мова йде про лабораторії, природно, секретною. Ідею лабораторії і різних монстрів, які вирощуються в ній вченими, вже добряче побита, але обридлої її назвати складно. Зрештою, геймерам за великим рахунком все одно, звідки взялися монстри. Їм важливіше знання методик, як їх знищити. Ну, і інші «дрібниці» у вигляді графіки гри.

    Отже, з секретної лабораторії виділився токсичний газ, який перетворює людей в зомбі. А ті, в свою чергу, їдять здорових людей, ласуючи їх мізками. Загалом, завдання геймера очевидна: знищити всіх зомбі, захистивши порядних мешканців.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам