Гра Шутер Стрілялка Зомбі: Криваве рішення

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра Шутер Стрілялка Зомбі: Криваве рішення

    Опис Гри:

    Свято Хеллоуїн, стільки популярний в Америці, починає знаходити прихильників і у нас. Дійсно, весело ж переодягнувшись в різні костюми, веселитися до упаду. Але хто знає, яка статистика злочинів у цей день може бути злочинці, знаючи, що в костюмі дізнатися їх неможливо і наряд не приверне увагу, якраз у Ніч Всіх Святих вирішуватися на свої погані справи.

    Так сталося і в онлайн-грі Містер Кістка Розплата. Давайте трохи поговоримо про те, хто такий цей Містер Кістка і яку розплату він чекає. До того як здати кровожерливим маніяком, Містер Кость був звичайною людиною, яка, до того ж, вкрай потребував. Обнищав остаточно, Містер Кость почав просити допомоги у людей, але ніхто не відгукнувся на його прохання.

    І тоді Містер Кістка розсердився і пообіцяв помститися. Дату для помсти Містер Кістка вибрав дуже вже підходящу – Хеллоуїн. Де тільки Містер Кістка роздобув гранатомет – не знаємо, та й не так це важливо. Головне тепер, озброївшись страшним зброєю, він йде в юрбу вбивати всіх підряд. І треба якось зупинити весь цей жах.

    Звичайно, з одного боку хлопця шкода, адже дійсно прикро залишатися наодинці зі своїми проблемами. З іншого боку – навіщо обов'язково мстити всьому кварталу, і навіть місту?

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам