Гра Шутер: Зомбі різник

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра Шутер: Зомбі різник

    Опис Гри:

    Ігри про зомбі вже давно користуються небувалою популярністю, і в принципі, цьому є логічно причини. Людям, нехай навіть в онлайн-іграх, складно вбивати собі подібних, швидше людина захоче знищити армію монстрів, інопланетян або роботів, ніж стріляти по людях.

    Зомбі, в принципі, були колись людьми, але після смерті хтось вдерся в природний процес, пожвавивши істоти, перетворивши їх в щось моторошне, вічно охотящееся за людськими мізками. Жодних ніжних почуттів зомбі ні в кого не викликають, бо стріляти по них можна назвати процесом, що приносить задоволення.

    Якщо ви згодні з такими словами, ласкаво просимо в гру Zombie Face Ripper, де вам доведеться битися з монстрами, винищуючи їх поодинці і цілими зграями. Розробники ігор зробили вам декілька локацій, по яких доведеться переміщатися. Навіщо локації? Не тільки для краси і зміни обстановки. Але і для ускладнення ситуації – одна справа знайти затишний куточок, з якого добре стріляти монстрів, знаючи, що їм важко буде дістати вас. Інша справа – постійно міняти положення, позиції. Ви будете боротися з монстрами в соборі, на цвинтарі і в каналізації. Як вважаєте, де сподобається вам більше?

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам