Гра Шутер: Середньовічний Квест

    Ігри » Ігри Шутери 3д » Гра Шутер: Середньовічний Квест

    Опис Гри:

    Шанувальників жанру фентезі дуже багато, і в принципі, тут немає нічого дивного. Велику популярність цього жанру принесли різні трилогії та книги, які були написані в кінці минулого і початку цього століття. Їх екранізації набагато розширили аудиторію шанувальників фентезі, додавши до неї людей, які не шкодують проводити час з книгами. А тепер ще й комп'ютерні ігри – не залишилося, напевно, жодної людини, який не був би знайомий з жанром фентезі. Звичайно, не всі люди сприймають його серйозно, деякі вважають, що мова йде про дитячих казках, але все ж шанувальників фентезі значно більше, що приємно.

    І ось радісна для них новину – гра Medieval Quest поповнила ряди популярних фентезі розваг онлайн. Гра виконана в стилі 3D і містить в собі масу магічних елементів. Більш того, незмінний атрибут фентезі-історій – посох, також присутнє в цій грі.

    З допомогою палиці ви зможете знищувати ворогів і збирати магічні інгредієнти, які хтось з необережності розсипав на вашому шляху. Ну що ж, це на краще. Вони знадобляться вам у процесі проходження завдань, які випадуть на голову учаснику Medieval Quest. Спробуйте зіграти в неї і, впевнені, ви станете її справжнім шанувальником на довгі роки.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам