Гра Сімс: Симулятор Офіціанта

    Ігри » Ігри Сімс » Гра Сімс: Симулятор Офіціанта

    Опис Гри:

    У грі Симулятор Офіціантки не дивно, що ти будеш працювати офіціанткою. Дія розгортається в розрізі Сімс-ігри, так що тобі гейм повинен обов'язково сподобається. Як мінімум, все, що відбувається у віртуальному світі буде виглядати так, як ніби відбувається насправді.

    Як тільки ти переступиш поріг свій нової роботи, не виключено, що ти від подиву очі закатишь. Тому що тут справді багато клієнтів. Очевидно, що цей заклад громадського харчування користується величезною популярністю серед відвідувачів, тому сюди постійно і годят все нові і новіше гості.

    ваше завдання полягає в тому, щоб обслужити всі візитерів. Так, тут потрібно викластися на всі сто відсотків. Проте це варто зусиль, тому що за правильно виконану роботу ти неодмінно будеш нагороджений хорошими чайовими. А для того щоб клієнти залишилися задоволені, потрібно просто вислуховувати їхні побажання та дотримуватися цих вимог. Так, якщо хтось замовив яєчню з чаєм, будь ласка, принеси такий обід в найкоротший час. А комусь, можливо, захочеться покуштувати качку – так принеси це блюдо, при цьому не забувай постійно посміхатися і бажати доброго вечора.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам