Гра Смішарики для хлопчиків

    Ігри » Ігри Смішарики » Гра Смішарики для хлопчиків
    Оцінка: 2081 очок, Голосів: 509

    Опис Гри:

    Радимо вам зіграти в гру для справжніх чоловіків. Гра "Для хлопчиків" - це дуже захоплююча гра, в якій вам необхідно проявити себе з найкращого боку і показати справжню олімпійську вправність. Суть гри - потрапити присоском в мішень, яка буде рухатися. Це не так легко, як може здатися на перший погляд. Адже на ходу потрапити в рухому мішень дуже складно. І тому, бажано, щоб ви цілилися і стріляли по мішені на випередження, для того щоб вчасно встигнути потрапити в неї.

    Погодьтеся що це дуже захоплююче.

    Керувати стрілкою мишки для пострілу дуже просто. Затискайте кнопку миші і виберіть траєкторію по вертикалі. Пам'ятайте, що чим довше ви будете тримати кнопку мишки, тим нижче впаде ваша присоска. Вам необхідно орієнтуватися на середнє положення кульки, адже саме тоді ви зможете потрапити рівно по рухомій мішені. За кожне вдале попадання по мішені вам будуть нараховуватися бали. І чим більше ви за гру зможете набрати очок, тим краще. Коли ви назбираєте більше ніж чотириста очок, ви отримуєте бонус - п'ять додаткових стріл-присосок.

    Ось така гра для справжнього олімпійського снайпера. Набравши найбільшу кількість очок за гру, ви потрапляєте в десятку кращих гравців.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам