Гра Смурфики одягни Смурфетту

    Ігри » Ігри Смурфики » Гра Смурфики одягни Смурфетту
    Оцінка: 512 очок, Голосів: 131

    Опис Гри:

    Ігри одягалки напевно самі захоплюючі ігри для дівчаток. Адже саме в таких іграх можна зробити дві улюблені речі: самостійно одягнути улюбленого героя в самий кращий наряд і провести час за онлайн-грою.

    Гра «Одягни Смурфетту» (оригінальна назва - Dress Up Smurfette) - це нова гра одягалка з головною героїнею з мультфільму про Смурфиків - Смурфеттою. Ця чарівна героїня дуже схожа на гномика, у неї такий же маленький зріст і вона, так само як і гномики, має веселий і довгий казанок на голові. Але незважаючи на свій невеликий зріст і синій колір шкіри, наша смурфетка справжня модниця і дуже любить різні красиві наряди і сукні.

    У нашій грі «Одягни Смурфетту» у вас буде можливість поекспериментувати з образом Смурфетти і вибрати той наряд, які їй буде підходити найбільше до лиця. У вашому розпорядженні буде гардеробна з найкращими речами і предметами гардеробу. Крім оригінального і дуже гарного вечірнього плаття, ви зможете використовувати і безліч інших красивих і унікальних дизайнерських нарядів від відомих кутюр'є. Приміряйте наряди на смурфетку і зробіть її найкрасивішою смурфеткою серед інших модниць. Дана гра ставитися до жанрів ігор для дівчаток одягалки, мода і смурфики.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам