Гра Щеня Непосида

    Ігри » Ігри Собаки » Гра Щеня Непосида

    Опис Гри:

    У грі Неслухняний Щеня ти зможеш познайомитися з Тімом – красивою собачкою. Цей песик любить грати і проводити час так, як йому це подобається. Але його господар так не вважає – він не дозволяє робити йому, що його душа бажає. Наприклад, побешкетувати в будинку песику не дозволяється, а адже так хочеться... То що ж робити? Як діяти в такій ситуації? Напевно, потрібно все-таки робити те, чого душа бажає.

    Після запуску гри цей пес надходить в твоє розпорядження, і ти повинен врахувати всі його побажання та забаганки. Дай можливість цуценяті розгулятися на повну котушку. Щеня хоче погризти подушку? А чому б і ні? А ще наш герой – дуже популярний в соціальних мережах, він любить фотографуватися і заливати фотки на Догбук. Іноді йому хочеться пострибати на батуті, тримаючи в зубах сир. Загалом, наша собачка – сама відчайдушна собачка в світі.

    Ти можеш робити з нашим героєм які завгодно капості. Однак пам'ятай, що господиня все-таки не повинна нічого знати про те, що відбувається. Так, як тільки пані наблизиться до тебе, ти повинен зробити вигляд, ніби нічого подібного не відбувалося. Як бачиш, потрібно бути дуже уважним і не потрапляти на очі суворої господині.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам