Гра Собаки: Прибирання Майданчика

    Ігри » Ігри Собаки » Гра Собаки: Прибирання Майданчика

    Опис Гри:

    Гра Собаки Час Прибирання дуже весела і незабутня тому що сьогодні ти побачиш, що творять домашні улюбленці, поки їх господарі не бачать. Так, можна накоїти багато капостей. Однак розумні господарі, щоб уникнути перетворення їх будинку в глушині, воліють віддавати собачок в спеціальні готелі на час їх відсутності.

    Отже, сьогодні ти працюєш саме в такому місці – в готелі, призначеному для домашніх улюбленців. Але перед тим як тварини заселяться, тобі потрібно забратися там гарненько. Справа в тому, що колишні мешканці влаштували тут справжній бардак. Гори сміття можна побачити скрізь. Тобі знадобиться багато часу, щоб впоратися з прибиранням. Однак, на жаль, ти не маєш у своєму розпорядженні величезною кількістю часу, і навіть навпаки – у твоєму розпорядженні всього кілька хвилин, щоб навести в номерах порядок.

    Встигнеш ти? В принципі, у тебе вже немає особливого вибору, тому що нові мешканці вже на порозі в очікуванні заселення. Так що постарайся, щоб не впасти в бруд обличчям. Бажаємо тобі впоратися і порадувати чистотою новоприбулих собачок.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам