Гра супер Сонік

    Ігри » Ігри Сонік » Гра супер Сонік
    Оцінка: 749 очок, Голосів: 182

    Опис Гри:

    Герої віртуальних ігор завжди повинні знаходиться у формі і бути спортивними, адже не відомо, яке саме уміння сьогодні їм знадобитися у сьогоднішній грі для отримання перемоги над перешкодами, які можуть вирости на їх шляху, і ворогами.

    Сьогодні нашому популярному у всьому світі герою необхідно управлятися в їзді з водяним велосипедом і робити це дуже акуратно і правильно, адже в підводному світі рухи змінюють свою фізику.

    У цій грі "Супер Сонік" вам необхідно проходити різноманітні небезпечні траси і ще при цьому, спробувати залишитися в живих, попутно збираючи золоті кільця, які будуть зустрічатися на шляху вашого героя. Ви повинні зібрати якомога більшу кількість золотих кілець, щоб набрати максимум очок.

    Керувати вашим героєм потрібно буде за допомогою стрілочок, при цьому, якщо ви спробуєте перекрутити водний мотоцикл, то у вас повинно вийти дуже ефектно. Все що вас чекає після такого геройства, це погане приземлення, яке буде не дуже приємним для вашого підопічного.

    Відмінна гра для всієї родини. Красивий дизайн і цікава графіка. Починайте грати прямо зараз і насолоджуйтеся підводними прогулянками разом з вашим улюбленим віртуальним сміливцем Соніком.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам