Гра Мальований Стикмен

    Ігри » Ігри Стикмен » Гра Мальований Стикмен

    Опис Гри:

    Гра Стикмен Епік – це гейм, який названий унікальним у своєму жанрі, і такий титул іграшка отримала зовсім не даремно. Тому що ти будеш грати Стикменом. Але щоб цей герой з'явився в межах ігрового поля, тобі спершу потрібно... намалювати його. Як у тебе склалося з творчістю? Але не журися, адже якщо ти навіть олівець в руках тримати правильно не вмієш – не біда, тому що гра все тобі підкаже, і ти легко справишся з першим етапом гейми.

    Отже, відразу ж після запуску гри починай творити. Озброївшись комп'ютерною мишкою, ти зможеш створити свого унікального і неповторного героя, який буде страшити всю округу. Постарайся на славу, адже саме від такого способу залежить твій успіх або поразку. Сподіваємося, що це все-таки буде успіхом.

    Коли образ героя буде завершено, тебе чекають незабутні пригоди. Відразу ж приступай до промальовуванні ключа, який тобі знадобиться для відкриття скрині. Після цього вирушай на пошуки дракона, з якими тобі доведеться битися. Але перед цим потрібно, знову-таки, намалювати власноруч меч.

    Але і на цьому твій шлях не закінчується. Адже далі з цим же самим мечем тобі потрібно вбити акулу. І ще багато різних ворогів чекають тебе на рівні. Все залежить від твоїх художніх навичок. Чим сильніше ти намалюєш свого героя, тим більше шансів на перемогу. Це ж стосується і зброї – чим потужніший воно буде, тим більше можеш сподіватися на позитивний результат місії.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам