Гра Стикмен: Оборона

    Ігри » Ігри Стикмен » Гра Стикмен: Оборона

    Опис Гри:

    Гра Оборона Стикменов – це гра, яка розповість тобі історію долини Саренс. Селище постійно піддається атакам стикменов, але сьогодні напад обернулося чи не найплачевнішим чином. Адже ворог сильний, і ніхто не може наважитися вийти на стежку війни, щоб дати належну відсіч противнику.

    Одразу попереджаємо, що гра буде тримати тебе в постійному напруженні, яке буде рости з кожною секундою. Твоє бажання виграти має бути непереборною. Але перемогти, можливо, буде не так і складно, тому що в твоєму розпорядженні є багато можливостей. Головне, не упустити твій шанс і вчасно скористатися ним.

    Одразу ж після запуску гри вибери героя. Всього тобі запропоновано три персонажа – віддай перевагу самому сильному, у перемозі якого тобі не доведеться сумніватися ні єдиної секунди. Зверни увагу, що кожен з героїв володіє індивідуальними здібностями, якими не володіють двоє інших, так що тут дуже важливо не помилитися.

    У грі представлено сорок п'ять левелів. Можеш собі уявити весь масштаб гейми? Величезна кількість нагород і більше десяти типів ворога, з яким доведеться битися. І не розслаблюйся раніше часу, адже супротивник неймовірно сильний. Він використовує проти тебе чари, неймовірно потужне зброя і навіть забійні металеві кулі – тобто роблячи все можливе, аби вразити тебе наповал. Не дай ворогові такої можливості! Покажи, що ти нічим не поступаєшся і одержи перемогу в будь-якому разі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам