Гра Стикмен: Мисливець за Головами Картелі 3

    Ігри » Ігри Стикмен » Гра Стикмен: Мисливець за Головами Картелі 3

    Опис Гри:

    Гра Мисливець за Головами Картелі Акт 3 повідає тобі правдиву історію про те, як Вінні разом з його товаришами зіткнулися з неймовірно сильним ворогом. Команда бандитів намагається помститися героям за те, що ті стільки разів намагалися знищити всі злочинні угруповання в місті.

    Головне завдання гри полягає в тому, щоб відшукати головного бандита, який придумав цей план по затриманню наших героїв. Врахуй, що ватажком не обов'язково повинен бути чоловік. Можливо, це – жінка. Так що не варто недооцінювати представниць слабкої статі. Відповідь на головне питання може бути найнесподіванішим, так що будь готовим до всього.

    У процесі піймання злочинців Вінні опинився в пастці. Це таке страшне місце, що і найжахливіших кошмарах його складно уявити. Тобі доведеться досліджувати територію, щоб знайти ворогів і битися з ними прямо тут же. Гра розроблена у класичному стилі, так що шанувальники гейми неодмінно зможуть насолодитися панує тут атмосферою і оцінити іграшку по достоїнству. У даній версії гри представлені нові типи зброї і є парочка нових трюків – нема чого витрачати час, приступай до вивчення інновацій прямо зараз!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам