Гра Стрільба з Лука Маріо за Соникам

    Ігри » Ігри Стрільба з Лука » Гра Стрільба з Лука Маріо за Соникам

    Опис Гри:

    Не знаєш, чим би таким зайнятися, щоб добре провести час? Гра Ляльки Маріо і Соник 2 практично вирішує це питання. Так, в цьому геймі зустрічаються кардинально протилежні герої, однак від цього ігровий процес стане неймовірно цікавим і незабутнім, ось побачиш. Так що швидше починай гру і починай рубатися, тому що зло повинно бути одолено як моно швидше.

    В геймі ти граєш за водопровідника Маріо. Цей хлопець сьогодні поклав на себе не дитячу відповідальність – треба простягнути руку допомоги всім Соникам. Ці їжаки, шкіра яких пофарбовані в синій колір, незрозуміло яким чином зараз знаходяться в підвішеному стані. По всій видимості, їх підвісив якийсь ворог, і зробив він це, використовуючи неприступні місця на вершинах найбільших дерев.

    Щоб врятувати підвішених персонажів, потрібно озброїтися цибулею і почати стрілянину. Якщо у тебе все добре з влучністю, це завдання не складе для тебе особливих складнощів. Просто стріляй по мотузці, і тоді вона розірветься, а їжачок опиниться на волі. Однак будь дуже обережним, щоб не потрапити в Соника, тому що в такому разі він помре, а тобі доведеться починати все заново.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам