Гра Одягни Голого Лучника

    Ігри » Ігри Стрільба з Лука » Гра Одягни Голого Лучника

    Опис Гри:

    Хочеш спробувати пограти в не зовсім звичайний гейм? Гра Голий Мисливець, де сама назва вже багато про що може розповісти, просто принизить тебе в захват. Гейм неймовірно цікавий і непередбачуваний. Починай прямо зараз, і вже через секунду-іншу тебе від комп'ютерного екрану просто неможливо буде відтягнути – настільки ця іграшка має властивість затягувати.

    У цій грі твоя роль – це роль мисливця, який озброївся луком зі стрілами і вирушив у ліс, щоб зловити кілька пернатих та іншу здобич. Вибігаючи з дому в поспіху, наш герой тільки трохи згодом помітив, що він вибрався на полювання абсолютно голим. Мисливець забув одягнутися. Ось така катавасія сталося з головним персонажем гейми.

    Нехай подібний зовнішній вигляд не збиває тебе з правильного напрямку і не бентежить ні в якому разі. Нагота не повинна перешкоджати у здійсненні ряду влучних пострілів у напрямку знаходження потенційної здобичі. Тим більше що мисливець зловить, той і буде його сніданком. Тому, як мінімум, ти не повинен залишити героя без їжі.

    Кожен вдало здійснений постріл здатний поліпшити твоє фінансовий стан. Зароблені гроші, в свою чергу, можна витратити на апгрейд здібностей героя і його рушниці. Але найголовніше – за гроші ти зможеш прикупити мисливцеві одяг, щоб він полював у належному вигляді.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам