Гра Лучник Стріляє по Шибениць Невинних Людей

    Ігри » Ігри Стрільба з Лука » Гра Лучник Стріляє по Шибениць Невинних Людей

    Опис Гри:

    У грі Шибениці 4 ти можеш відмінно провести час. Тому що в цьому геймі тобі відводитися роль рятувальника всіх безневинних душ, яких злий правитель виріши повісити. Не дай померти ні в чому невинним людям!

    Дії гри розгортаються досить швидко. Ніхто не встиг і оком моргнути, як король вже підвісив кілька людей. У тебе є лук і стріли, і ти знаходишся у затишному містечку. Натяк зрозумілий? Тоді вперед!

    Саме з цього моменту починаються твої пригоди. Потрібно озброїтися цибулею і здійснювати постріли в мотузки. Тоді мотузки порвуться, і люди зможуть зітхнути спокійно. Проте будь обережним. Якщо ти не будеш цілитися правильно, стріла може потрапити не в мотузку, а людину. І тоді ти не врятуєш людей, а навпаки – вигубиш їх.

    Крім невинних душ, біля них також будуть перебувати і погані дядьки. Наприклад, ті ж кати. От якщо твоя стріла влучить у такого хлопця, то нічого страшного не станеться. І навіть навпаки – ти знищити одного з ворогів. Так що починай. Повторимося, що правила гри прості – стріляти мотузки і у ворогів, не стріляти в невинних людей. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам