Гра Стрільба з Лука: Аватар

    Ігри » Ігри Стрільба з Лука » Гра Стрільба з Лука: Аватар

    Опис Гри:

    Якщо ти вважаєш себе влучним хлопцем, спробуй-но гру Аватар Стрільба з Лука. Ця гра побудована за мотивами відомої картини. Якщо ти є фанатом Аватара, можеш сміливо приступати до гейму, тобі він повинен обов'язково сподобатися. Тим більше що улюблений персонаж виступає в дещо незвичному амплуа.

    Гра-стрілялка пропонує тобі допомогти Аанг, який вирішив навчитися керувати цибулею. Оскільки це лише тренування, Аватар не хоче стріляти в живі мішені, на даному етапі йому і кульок буде достатньо. Так що в якості мішені виступають повітряні кульки, які будуть вилітати з певного місця в рамках ігрової області.

    Як тільки побачиш літаючий кулька, відразу ж стріляй по ньому. З кожним разом кульки буду вилітати все швидше і швидше, і їх буде ставати все більше і більше. Так що тобі доведеться працювати дуже швидко, щоб впоратися з усіма мішенями. У гонитві за швидкістю будь уважним, тому що ти можеш робити постріли по всьому кулькам за винятком м'ячиків жовтого кольору. Постріл в такий куля відразу ж припинить гру. Разом – стріляй у всі мішені, крім жовтих, і удача обов'язково посміхнеться тобі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам