Гра Лучник проти Армії Орків

    Ігри » Ігри Стрільба з Лука » Гра Лучник проти Армії Орків

    Опис Гри:

    Гра Хоббіт Атака Орків змусить тебе відчути такі емоції, про які раніше тобі і мріяти не доводилося. Ти зможеш побувати на полі бою, де розгорталася битва знаменитого фільму Хоббіт. Більш того, в тебе є можливість взяти безпосередню участь у цьому дійстві. Як тобі така перспектива? Якщо ти готовий зануритися в неймовірну атмосферу добра і зла, удач і невдач, перемог і поразок, тоді приготуйся, адже твої пригоди вже почалися.

    Для початку тобі потрібно вибрати, за кого з героїв ти будеш битися. Це може бути Рариэль, Барда або ж Леголас. А далі – озброюйся луком зі стрілами і вперед знищувати супротивників. Врахуй, що твої вороги, в ролі яких виступають злісні орки, також непогано володіють стрілами, так що тобі доведеться перетерпіти багато небезпек, адже в твою сторону то і справа будуть летіти смертельні стріли.

    Щоб здобути перемогу в цій грі тобі потрібно дуже багато працювати, а головне – оперативно, тому що здоров'я головного героя, на жаль, не безмежне, і ти можеш витратити всі сили, якщо не будеш розумно розпоряджатися довіреними тобі ресурсами. Бажаємо тобі перемоги!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам