Гра Божевільний гольф

    Оцінка: 235 очок, Голосів: 70

    Опис Гри:

    Гра божевільний гольф дуже далека від класики гольфу, але повір, дорогий гравець, тим цікавіше. Міг ти собі уявити, що одного разу доведеться пограти в гольф цілком милою, привабливою і дуже веселою рибкою? Отже, вона до твоїх послуг і дуже, ну просто дуже-дуже сильно хоче опинитися в своєму рідному середовищі – воді.

    Отже, в якості м'яча в грі Божевільний гольф виступає рибка, яку необхідно відправити прямо в лунку, представлену у вигляді акваріума. Якщо на першому рівні труднощів виникнути не повинно, то, чим далі в ліс, тим, на жаль, більше дров. На шляху до акваріума рибку будуть чекати різні небезпечні для життя перешкоди, такі як котли, шпики, що стирчать зі стін і шпики.

    ваше завдання, використовуючи мишку, розрахувати напрям і силу стрибка рибки. Зважай на всі перешкоди, щоб рибка дісталася до природного середовища проживання цілою і неушкодженою. На кожному рівні тобі надається 6 спроб, щоб успішно загнати рибки в акваріум. Якщо шести ходів не вистачить, доведеться почати проходження рівня заново.

    Гра дуже барвистою і цікавою. Головний персонаж відразу ж розташовує до себе. А ще, при великому бажанні ти можеш змінити одиночну гру на подвійну, і позмагатися в божевільному гольфі в компанії кращого друга або родича.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам