Гра стрілялка: Полювання на цілі

    Ігри » Ігри стрілялки на двох від Мульт сімейки » Гра стрілялка: Полювання на цілі
    Оцінка: 238 очок, Голосів: 68

    Опис Гри:

    Стрілець з лука – це гра про двох лучників, які влаштували битву не на життя, а на смерть. До речі, що цікаво, вбити опонента зовсім непросто, а ось завдати йому серйозні поранення досить нескладно. Гра виконана в стилі мінімалізм. Перед тобою стильні чорні фігури лучників і двоколірний фон. Тут є можливість змагатися, як з комп'ютером, так і з реальним гравцем.

    Вся суть гри полягає в тому, щоб вистрілити з лука і потрапити в що стоїть навпроти тебе лучника. Дуже просто і нехитро, якщо б не одна заковика. Лучник повинен не тільки бачити мету і стріляти, але і розраховувати напрямок і вага стріли. Твоє завдання натягнути віртуальну тятиву і вистрілити під певним кутом, щоб потрапити в супротивника. Якщо ти не прорахуєш свій постріл – є ризик, що стріла так і не долетить до мети або ж навпаки перелетить через неї.

    Щоб освоїти цю гру, тобі знадобиться практика. Тому намагайся почати тренуватися, використовуючи змагання з комп'ютером. Так ти зможеш призвичаїтися робити точні і хворобливі постріли, а значить твій шанс перемогти реального супротивника пізніше буде значно вище.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам