Гра Сутінки: Крістен Стюарт в Салоні Краси

    Ігри » Ігри Сутінки » Гра Сутінки: Крістен Стюарт в Салоні Краси

    Опис Гри:

    Гра Сутінки Крістен Стюарт познайомить тобі ближче з улюбленою героїнею. Як ти знаєш, ця актриса придбала популярність і всенародну любов фанатів з-за ролі Белли Свон у сазі «Сутінки». Тепер Крістен – справжня зірка, яка одягається в модних бутиках, а також ходить в дорогі салони, щоб завжди виглядати на всі сто і радувати своїх шанувальників.

    Тобі пощастило. Крістен Стюарт сьогодні вирішила відвідати саме той салон, в якому ти працюєш. В принципі, дивуватися тут нічому, адже твій салон є одним з найдорожчих у місті. Ось чому молода, але така знаменита актриса сьогодні віддала перевагу цьому місцю.

    Крістен відвідала салон краси з метою отримати новий образ, у якому вона мала з'явитися на знімальному майданчику одного фільму. Ти повинна придумати, яким буде цей образ, а потім втілити його в життя. Почни з мейк-апу. Коли макіяж буде завершено, вибери відповідний наряд, заверши образ за допомогою аксесуарів. Зроби так, щоб Крістен стала найяскравішою зіркою на зйомках, адже від цього частково залежить успіх її новій ролі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам