Гра Супертанк проти літаків: грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Ігри Танки » Гра Супертанк проти літаків: грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 2986 очок, Голосів: 800

    Опис Гри:

    Героїчний і нерівний бій танки проти військових повітряних сил зможе зрозуміти тільки той, хто служив у військах протиповітряної оборони. Або той, хто спробує себе у грі Супертанк проти літаків! Вижити і перемогти в такій непростій ситуації під силу тільки самим крутим і колишнім бійцям.

    Якщо тобі раніше доводилось керувати танками в інших аркадах, то тебе не повинен лякати такий, здавалося б, свідомо нещасливий розклад. В таких іграх як Супертанк проти літаків можливо все! Чому? Та тому що, хоч танк і в явній меншості, але літаків не вистачає чогось важливого, із-за чого вони не зможуть перемогти. Чого їм не вистачає? Та тебе, звичайно! Тому, що тільки твоя хоробрість і розсудливість, робить танк таким небезпечним супротивником.

    Ти можеш керувати пересуванням свого танка по полю військових дій, не забувай, при цьому стріляти по небезпечним мішеням. Встигай не просто безглуздо стріляти по літакам, але і ухилятися від снарядів. Хоча іноді з літаків помилково викидають не лише снаряди, а й дуже корисні штуки, наприклад, аптечки.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам