Гра Таємниці Скарбів Монтесуми

    Ігри » Ігри Таємниці » Гра Таємниці Скарбів Монтесуми

    Опис Гри:

    У грі Скарби Монтесуми ти потрапляєш в столицю ацтеків. Тут слід зазначити, що тобі неймовірно пощастило, адже це місце ретельно ховається від людських очей, і тільки обрані можуть відшукати дорогу, яка веде до скарбів. Так, саме до скарбів, тому що тут заховані стародавні скарби. Зумієш ти розгадати таємницю і потрапити в столицю?

    Тоді вперед! Головною твій метою є саме пошук таємного шляхи до міста. Як шукати? Дуже просто, загадки тобі в допомогу, а точніше, їхні розгадки. Так як іграшка логічного типу, тобі потрібно підключати свій інтелект, щоб відшукати правильний шлях. По дорозі багато перешкод у вигляді логічних задачок. Розгадай їх і отримай непідробне задоволення від процесу!

    По дорозі звертай уваги на різні предмети, зокрема на стародавні руни і дорогоцінні кристали. Подумай, як ці елементи можна залучити для розрулювання ситуації. Бери все під свій суворий контроль і починай подорож прямо зараз, тобі удача обов'язково посміхнеться! По-іншому і бути не може, адже вся надія тільки на тебе!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам