Гра Таємниця Замку Тортур

    Ігри » Ігри Таємниці » Гра Таємниця Замку Тортур

    Опис Гри:

    Цікавився ти коли-небудь Середньовіччям? А чи знаєш ти, які влаштовували тортури люди тих часів злочинцям або просто людям, які опинилися засудженими за помилку? Гра Punishment chamber escape опише тобі цю ситуацію. Більше того, сьогодні ти переміщаєшся в середньовічний замок, а якщо більш конкретно, то найстрашніше, що його місце – камеру тортур.

    Таке приміщення, м'яко кажучи, на любителя, а ти не мазохіст, тому відразу ж твої мізки починають працювати у бік пошуку виходу. Але ти замкнений, і вибратися на волю, знову ж, можна тільки за допомогою виняткової винахідливості. Вивчи всі знаряддя тортур, щоб знайти їм правильне застосування. Можеш бути впевненим, що розгадка близько, треба тільки направити свої думки в потрібний напрямок.

    Використовуй оточуючі тебе предмети, щоб розгадати таємниці цього зловісного місця і постаратися відкрити для себе головний секрет – як знайти вихід назовні. Якщо ти любиш логічні ігри, даний варіант тобі дуже сподобається і ти швидко впораєшся з поставленим завданням, звільнивши головного героя від такої незавидної долі, яка чекає його в найближчому майбутньому (адже не дарма ж його в камеру тортур замкнули). Так що поквапся – поки мучителі не прийшли, постарайся зробити так, щоб нашого персонажа і слід прохолов. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам