Гра, Яка ти квітка?: грати онлайн безкоштовно!

    Ігри » Ігри тести - грати онлайн безкоштовно! » Гра, Яка ти квітка?: грати онлайн безкоштовно!
    Оцінка: 762 очок, Голосів: 187

    Опис Гри:

    У давні часи художники і поети завжди асоціювали прекрасну половину людства з різними квітами - польовими, садовими, екзотичними і не дуже. Така традиція збереглася і до наших часів. Крім того, у східній філософії є спеціальна книга, по якій можна визначити, яка квітка підходить саме вам за вашим гороскопом, датою народження і залежно від року у який ви з'явилися на світ.

    Ось і зараз, у вас є унікальна можливість визначити яка ж квітка підходить саме вам у нашій грі "Який ти квітка?". Для цього вам необхідно всього лише відповісти на питання нашого невеликого тесту і ви з'ясуєте на яку з квітів схожі саме ви. Вибір дуже великий, від розкішної троянди, ніжних волошок, тендітної кімнатній амариліс до ще десятки відомих і не дуже відомих рослин. Кожена з запропонованих квіток символізує певні риси характеру, схильності і типи поведінки. Дізнавшись, яка квітка найбільше підходить під тип вашого характеру і на яку ви схожі, вам буде простіше при виборі собі кольорів.

    Зрозумійте себе краще пройшовши нашу гру. Запевняємо вас, що ви проведете час дуже цікаво і захоплююче і крім цього дізнаєтесь щось нове про себе.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам