Гра конкуренція супротивників Трансформери

    Ігри » Ігри Трансформери і Оптімус Прайм » Гра конкуренція супротивників Трансформери
    Оцінка: 1060 очок, Голосів: 262

    Опис Гри:

    Пропонуємо вам стати справжнім творцем повноцінної фортеці зі всіма захисними спорудами, які будуть захищати вас і інших жителів від нападу ваших ворогів, у нашій грі "Конкуренція супротивників".

    Гра "Конкуренція супротивників" - це справжня повноцінна стратегія, в якій вам буде доведеться створювати повноцінну базу з множинними захисними спорудами, розвивати її і спробувати виграти у вашого супротивника наступальний бій.

    У вашому розпорядженні буде дуже великий вибір різноманітних вишок і будівель, які ви зможете самі побудувати і удосконалити. Тому, вам доведеться взятися за вивчення всіх можливостей гри і спробувати застосувати їх якнайкраще у вашому будівництві для того, щоб здобути необхідну для вас перемогу.

    Ви повинні будете правильно реалізовувати видобуток різних копалин, які видобуватимуться у грі, для того, щоб у вашого персонажа завжди були гроші на вдосконалення. Кожна нова будівля у грі "Конкуренція супротивників" буде розширювати видимість на ігровій карті, і ви зможете більш детально розглянути де що знаходитися поряд з вашою фортецею.

    Покажіть майстерність справжнього стратега і зробіть неприступну фортецю у нашій грі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам