Гра світ Трансформерів

    Ігри » Ігри Трансформери і Оптімус Прайм » Гра світ Трансформерів
    Оцінка: 1226 очок, Голосів: 296

    Опис Гри:

    Життя віртуальних героїв весь час насичена різноманітними пригодами по порятунку нашої планети від чергових брудних планів позаземних загарбників. Пропонуємо вам взяти участь у новій грі " Світ трансформерів" в якій вам доведеться брати участь у битві за життя вашого автобота і зробити все для того, щоб зазнали поразки ваші вороги.

    В нашій грі, десептикони знову задумали завоювати нашу планету і атакують вашого автобота, який став на захист усіх землян. Тепер вам доведеться відбивати всі атаки, які буде виробляти ваш ворог. У цьому вам ніхто не зможе допомогти, крім вас самих.

    Керувати в нашій грі вам необхідно буде використовуючи клавіші на клавіатурі А і D. Якщо вашому персонажу необхідно здійснити стрибок, використовуйте клавішу W. Натиснувши на клавішу ви зможете трансформуватися в машину. При натисканні на клавішу Z, ваш автобот буде користуватися зброєю ближнього бою.

    Також, в вашій битві вам доведеться використовувати мишу для того, щоб наводити приціл. А для здійснення пострілу, натискайте кнопку мишки. Стрілочки навколо прицілу будуть показувати вам де залишилися ваші вороги і вам легше буде їх нейтралізувати.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам