Гра Три в Ряд: Зомбі Камені

    Ігри » Ігри Три в Ряд » Гра Три в Ряд: Зомбі Камені

    Опис Гри:

    Ласкаво просимо в захоплюючу гру Зомбі Камені, де вам доведеться мати справу з трьома різними популярними жанрами онлайни-ігор. Тут знайдуть свою віддушину і любителі стратегії, фізичної ігри, а також шанувальники логічних ігор Три в ряд. Крім того, гра постійно буде вам пропонувати різні апгрейди і поліпшення, що допоможе вам постійно ускладнювати кожен наступний рівень, роблячи гру більш динамічною та цікавою.

    Легенда гри шалено цікава і актуальна на сьогоднішній день. Гра Зомбі Камені пропонує вам взяти участь в революційному відкриття в науці. Мова йде про те, щоб замінити звичайне паливо новим матеріалом. Вчені відкрили дивовижні властивості нового кристала, які не тільки здешевить електроенергетику, але і допоможе землянам впоратися з проблемою нестачі корисних копалин.

    І поки вчені по-різному перевіряли дії цього кристала, шукаючи недоліки і побічні ефекти, які можуть негативно позначитися на людях, бізнесмени вирішили бігти попереду паровоза, і не дочекавшись офіційних звітів вчених, почали активно торгувати кристалом на заправних станціях.

    Звичайно ж, трапилася біда. За чим прийшла, звідки не чекали – цей кристал настільки негативно відбивалося на здоров'ї людей, що половина населення практично вимерла. Люди перетворилися на зомбі. І як тепер жити в цьому світі? Використовуйте все можливе, щоб захистити своє життя від зомбі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам