Гра Три в Ряд: Знайди однакову Суші

    Ігри » Ігри Три в Ряд » Гра Три в Ряд: Знайди однакову Суші

    Опис Гри:

    Японці – народ, який зумів досягти максимального успіху практично у всіх сферах людського життя. Все, що було ними винайдено, тут же знаходить свого вдячного споживача. А головне те, що японці пропонують нам жити здорово, тому що всі поліпшення, які пропонуються цієї працьовитою нацією, так чи інакше допомагають нам жити і, принаймні, не погіршують нашого здоров'я.

    Взяти хоча б кулінарію. Безсумнівно, японці вживають виключно здорову їжу, ось чому вони так довго живуть і так чудово виглядають.

    найпопулярнішим представником японської кухні є суші. Їх їдять і у нас, щоправда, трохи адаптувавши дані страви під наші запити. Якщо ви теж дуже любите суші, ласкаво просимо в гру Суші три в ряд.

    У даній грі вам доведеться міняти місцями суші і роли так, щоб в одному ряду не менше трьох однакових елемента. Якщо у вас вийде впоратися з цим завданням, можна сміливо вважати, що ви пройдете гру з честю.

    Ця гра розрахована на любителів неквапливих головоломок. Якщо ви любите проводити свої затишні вечори не тільки з користю для тіла, але і для душі, жанр " Три в ряд як не можна краще підійде для вас. Удачі вам, і пам'ятайте, що гра може викликати почуття голоду. Тому що суші вже дуже апетитні.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам