Гра Три в Ряд: Продукти

    Ігри » Ігри Три в Ряд » Гра Три в Ряд: Продукти

    Опис Гри:

    Ви любите смачно поїсти? Звичайно, мало хто може відмовитися від рясної трапези, особливо, якщо нам пропонують покуштувати якесь улюблене або вишукане блюдо. На жаль, багато хто з нас не можуть дозволити собі їсти все, що душа забажає. У кого-то на кулінарні експерименти не вистачає грошей, інші ж не дозволяють собі об'їдатися за станом здоров'я або стежать за фігурою. І правильно! Лікарі всього світу в один голос твердять, що надмірне объедание може загрожувати поганими наслідками для вашого здоров'я.

    Так що краще всього насолоджуватися смачною їжею в онлайн-іграх. Гра Їжа в Ряд пропонує вам познайомитися з самим справжнім ненажерою, якого абсолютно не цікавлять ніякі проблеми з травленням і загальним станом організму. Єдине, що цікавить цієї людини – смачна їжа, та побільше.

    Дана гра Їжа в Ряд виконана в популярному жанрі " Три в ряд, де вам потрібно, переставляючи елементи, розставляти їжу так, щоб в одному горизонтальному або вертикальному ряду не менше трьох елементів поруч.

    Це захоплююча головоломка підходить для всіх членів сім'ї.

    Що станеться з їжею, коли та опиниться на потрібному місці? Вона відразу ж впаде в заздалегідь заготовлений пакет ненажери. Ваше завдання – заповнити цей пакет їжою як можна швидше. Впораєтеся?

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам