Гра Три в Ряд: Підбери Тотеми

    Ігри » Ігри Три в Ряд » Гра Три в Ряд: Підбери Тотеми

    Опис Гри:

    Ласкаво просимо в захоплюючу гру Склади Тотеми. Розвага перенесе нас в дикі племена, які досі живуть без цивілізації, вірячи в різні божественні істоти і просячи допомоги і захисту у якихось тотемів. Не думайте, що подібні люди жили колись-то давно, і тепер подібні громади не знайдеш днем з вогнем. Насправді, і зараз існують племена, у яких діє свій, варварський за нашими мірками закон. І бувалі мандрівники, які ігнорують популярні туристичні маршрути, часом випадково або спеціально знаходять таких жителів.

    Очевидно, така тема близька для розробників гри Склади Тотеми, і вони вирішили освітити її в своє дітище. Дане розвага виконана в популярному стилі " Три в ряд, як раз для любителів неквапливих логічних ігор. Хоча, занадто повільної цю гру назвати язик не повертається. Справа в тому, що у вашому розпорядженні буде ігровий екран з різними тотемами. І вам потрібно буде пересувати їх таким чином, щоб поруч не менше трьох однакових тотемів. Лінії можна використовувати як горизонтальні, так і вертикальні.

    Гра Склади Тотеми підійде для всіх членів сім'ї, які люблять подорожі та інші розваги онлайн. Спробуйте зіграти в цю гру.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам