Гра на Велосипеді Ніндзя Черепашки

    Ігри » Ігри Велосипеди » Гра на Велосипеді Ніндзя Черепашки

    Опис Гри:

    У грі Черепашки Ніндзя на Велосипеді ти дізнаєшся про нове захоплення знаменитих героїв. Так, всі звикли, що ніндзя більше нічим не займаються, окрім як світ рятують так піцу їдять. Однак це зовсім не так. Черепашки – це дуже допитливі персонажі. Сьогодні вони в черговий раз вирішили це довести широкій публіці.

    Іноді трапляється так, що ніндзя потрібно дістатися до місця злочину як можна швидше. А на своїх ногах це не завжди виходить зробити в потрібному темпі. Ось чому в даному випадку черепашки вирішили розширити кругозір своїх захоплень велогонками. Звичайно, вони ще не чарівники, а тільки вчаться. І ти в цьому допоможеш нашим героям.

    Тобі потрібно вибрати героя, з яким би хотілося провести найближчим часом. Далі необхідно посадити його на великий і відправитися в шлях. Дорога сповнена перешкод, так що потрібно бути гранично обережним і уважним. Така гонка навчить черепашку зберігати рівновагу. Так що від таких вправ наш герой отримає суцільні плюси, і можеш у цьому не сумніватися. Бажаємо веселого проведення часу!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам