Гра Велосипед Барбі

    Ігри » Ігри Велосипеди » Гра Велосипед Барбі

    Опис Гри:

    Гейм для всіх любителів красивих і модних в світі ляльок! Також іграшка ідеально підійде для фанатів їзди на велосипедах. Щоб не тягнути довго, скажімо, що гра Барбі на Велосипеді допоможе тобі найкращим чином заповнити прогалину в часі. Тобто якщо тобі нема чим зайнятися тут і зараз, обов'язково спробуй цей гейм, від якого ти отримаєш масу задоволення.

    Сталося! Барбі нарешті опанувала ази їзди на велосипеді. Варто відзначити, що дівчині це далося далеко не з першого разу. Успіху передували падіння і удари, розчарування і відчай. Однак це в неї вийшло, так що тепер Барбі не може натішитися. Щоб не втрачати час дарма, дівчина відправляється в довгу прогулянку на своєму новому двоколісному другові.

    Шлях Барбі далекий. А ще дорога наповнена різного роду приємностями. Так, якщо ти побачиш красиві сердечка, збирай їх одразу ж, не роздумуючи. Зустрічаються симпатичні метелики? Бери їх – вони теж стануть у нагоді. Квіточки також потрібно збирати. Наприкінці гри всі зібрані предмети перетворяться в бали.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам